Afbeelding
Zorgbericht

Releases

Op deze pagina vindt u meer informatie over de releases die horen bij het Twiin Portaal. Op dit moment staat Release 2021 centraal waarin de optie is opgenomen om een onderzoek te delen met de patiënt. Deze optie heet ZorgBericht.

De uitrol van Release 2021 gaat voorspoedig. Binnen Release 2021 staat de om een onderzoek te delen met de patiënt centraal. Deze optie heet ZorgBericht. Het grootste gedeelte van de ziekenhuizen heeft zich of aangemeld, is ingepland of is de nieuwe release al geïnstalleerd. Als je je nog niet hebt aangemeld voor de nieuwe release, doe dit dan snel!

Welke nieuwe functionaliteiten zitten er in de nieuwe release?

  • Geoptimaliseerde user interface voor verzenden en ontvangen
  • Het zoeken op de gateway is vereenvoudigd en geoptimaliseerd
  • Meerdere onderzoeken tegelijk ophalen uit het PACS
  • Mogelijkheid om een losse pdf toe te voegen aan een geselecteerde studie
  • Verbeterde Help functie
  • Verbeterd overzicht van alle verzend- en ontvangstaken voor beheerders
  • Gespecificeerde logging op patiëntniveau
  • Delen onderzoeken met patiënten via ZorgBericht
Zorgbericht

Wijzigen van adresgegevens binnen 2 weken
Bij de start van de uitrol van de nieuwe release zat er een bug in het verstuurproces van een ZorgBericht. Deze bug zorgde ervoor dat wanneer je een ZorgBericht verstuurd had richting de patiënt, maar er bijvoorbeeld sprake was van een verkeerd telefoonnummer en/of e-mailadres, je 2 weken moest wachten voordat er een nieuw ZorgBericht naar de patiënt kon worden gestuurd met de juiste gegevens. Alphatron is druk bezig geweest met het bouwen en testen van een oplossing en deze oplossing is inmiddels breed uitgerold. Als er dus een ZorgBericht verstuurd wordt richting een patiënt met verkeerde gegevens, kunnen deze gegevens direct worden aangepast en kan er opnieuw een ZorgBericht worden verstuurd.

 

 

Onderstaande video is een opname van de gebruikersbijeenkomst van het Twiinportaal dat heeft plaatsgevonden in de maand april 2021. Gijs Schouten, Applicatie consultant bij Alphatron Medical Systems, demonstreert de nieuwe opties.

Demo release 2021 inclusief demo Zorgbericht