Nieuws

09 maart 2017, 14:20:00

Antoon Kuijpers nieuwe bestuursvoorzitter VZVZ

Den Haag, 9 maart 2017. Antoon Kuijpers treedt per 1 april 2017 aan als bestuursvoorzitter van de Vereniging van Zorgaanbieders voor Zorgcommunicatie (VZVZ). Hij volgt Ben van Miltenburg op die op die datum aftreedt. Kuijpers is al bijna vier jaar bestuurder bij VZVZ.

Antoon Kuijpers heeft in zijn huidige bestuursfunctie bij VZVZ ICT en Security in zijn portefeuille. In eerdere functies heeft hij brede en relevante bestuurlijke ervaring opgedaan. De Raad van Toezicht van VZVZ is dan ook verheugd dat Kuijpers de positie van bestuursvoorzitter van VZVZ heeft geaccepteerd. Om zich volledig te kunnen concentreren op het belang van VZVZ, legt hij vrijwel alle nevenfuncties die hij momenteel bekleedt, neer.

Antoon Kuijpers
Antoon Kuijpers (1956) is een ervaren bestuurder. Van huis uit is hij ICT-deskundige. Hij voltooide in 1981 zijn opleiding Wiskunde en Bedrijfsinformatica aan de Vrije Universiteit. Zijn loopbaan begon met verschillende (ICT-) functies in grote organisaties, onder meer in de financiƫle wereld. Daarna bekleedde hij verschillende managementposities. Uiteindelijk was hij 12 jaar lid van de directie van Equens en haar voorganger Interpay. Daarna ontwikkelde hij zijn affiniteit met de zorgsector. Sinds voorjaar 2013 is Kuijpers bestuurder bij VZVZ.

« terug