Nieuws

05 juli 2017, 15:14:00

ZORG-ID verbetert het gebruik van de UZI-pas

In het afgelopen jaar is hard gewerkt om twee problemen met het gebruik van de UZI-pas op te lossen. Enerzijds om de discontinuĆÆteit van Java en ActiveX plug-ins in moderne browsers op te vangen en anderzijds de performance van een smart card binnen thin client omgevingen (Citrix en terminal server) te verbeteren.

Met ZORG-ID is een generiek, centraal, veilig en vertrouwd platform gecreƫerd voor identificatie, authenticatie en autorisatie (safe signing) in de zorg. ZORG-ID heeft de twee problemen opgelost en is daarnaast een toekomstbestendig platform. ZORG-ID voldoet aan alle relevante standaarden van wet- en regelgeving en biedt tevens een koppelvlak met de business applicaties in de zorg voor een snelle en eenvoudige integratie, ook voor de uitrol van toekomstige ontwikkelingen en/of veranderingen op dit gebied.

Een bijkomend voordeel van ZORG-ID is dat de complexe materie van cryptografie en security is gebundeld en door VZVZ wordt gefaciliteerd aan de zorgverleners via de business applicatie- leveranciers.

ZORG-ID. Zeker herkenbaar in zorg.

« terug