Informatiemateriaal

Wanneer u zich wilt aansluiten op het LSP of het LSP gaat gebruiken, komt er veel op u af. Om u te ondersteunen heeft VZVZ informatiemateriaal ontwikkeld.

Snelstartgids

De Snelstartgids brengt het beschikbare informatiemateriaal overzichtelijk bij elkaar. U vindt hierin de belangrijkste stappen die u moet zetten om het LSP in uw praktijk te implementeren en te gebruiken. Het belicht technische, organisatorische en juridische aspecten waarmee u in uw praktijk te maken krijgt.

Factsheets & services

Op factsheets staat alle informatie over een specifiek (complex) onderwerp overzichtelijk bij elkaar. Denk aan informatie over vergoedingen, specifieke functies van het LSP en toestemming vragen en verwerken. De diensten die VZVZ biedt, vindt u terug op de servicesheets. Denk aan de organisatie van bijeenkomsten en de aansluitservice.

Checklists

Met drie verschillende checklists doorloopt u systematisch de stappen van aansluiten, GBZ-beheer en de ingebruikname van het LSP.

Informatiekaarten & trainingen

Wanneer u het LSP gaat gebruiken, komt u nieuwe functies tegen in uw zorginformatiesysteem. Voor verschillende aspecten van het LSP zijn informatiekaarten en trainingen beschikbaar die u stap voor stap uitleggen hoe u uw zorginformatiesysteem moet gebruiken. Zo zijn er informatiekaarten die uitleggen hoe u een patiƫnt kunt aanmelden bij het LSP, hoe u patiƫntengroepen kunt selecteren die nog geen toestemming hebben gegevens, etc.

Video's

Bekijk de verschillende filmpjes waarin andere zorgverleners vertellen over hun ervaringen met het LSP.