Agenda

ICT&health Openingsmanifestatie 2022

09 mei
09:00 - 19:00
Amare, Spuiplein 150, Den Haag

Op 09 mei 2022 opent ICT&health de deuren van het grootste en meest impactvolle congres van de zorg over de toekomst van de zorg, slimme zorginnovaties, technologieën én duurzame samenwerkingen. Een dag vol interactie waarbij fysiek aanwezigen in gesprek gaan over de nieuwe kansen en mogelijkheden om de veranderende zorg in de praktijk te laten werken.

Tijdens deze conferentie die weer fysiek plaatsvindt alsook live wordt gestreamd, staat de verdere implementatie van de transformatie centraal. Een dag vol live interactie waarbij de vele aanwezigen in gesprek gaan over de nieuwe kansen en mogelijkheden om de veranderende zorg in de praktijk te laten werken en samenwerkingen aangaan.

Gratis deelnemen via VZVZ-link

Schrijf je hier gratis in via onze persoonlijke registratielink: https://www.databadge.net/ihc2022/reg/?link=4dec12298d857a4dd1e4&lan=NL

VZVZ stand en presentatie

VZVZ is ook aanwezig met een stand. Nummer en plek volgen zo snel mogelijk.
Daarnaast geven onze collega's LawLaw Saida en Dientje Cijntje een presentatie over Mitz, de online toestemmingsvoorziening.
Schrijf je hier in voor hun presentatie! https://www.databadge.net/ihc2022/ses/

Voor wie?

Het ICT&health congres wordt ieder jaar bezocht door deskundigen uit alle lagen de zorg. Van 1e-, 2e- en 3e-lijns Zorgprofessionals, Bestuur en raden van toezicht en hoofden inkoop/financiën /investeringen. Tot aan met Gemeentes, Kennis- en onderzoeksinstituten, Leveranciers, Patiënten, Wetenschappers en zorg gerelateerde bedrijven. Iedereen is welkom!

Locatie en tijd:
Wij heten u allen op 09 mei van harte welkom in het nieuwe Amare (Den Haag). De CoronaCheck-app maakt (zolang nodig) onderdeel uit van de entree. Het uitgebreide programma start om 9:00h. De dag sluit met een drukbezochte borrel die tot 19:00h duurt. Inloop is vanaf 8:00uur al mogelijk. Dus vertrek op tijd. Een hapje en drankje staat voor u klaar.

Meer informatie op icthealth.nl.