ICT&health Openingsmanifestatie 2022

31 januari
09:00 - 19:00
Amare, Spuiplein 150, Den Haag

Op 31 januari 2022 opent ICT&health traditioneel het nieuwe jaar van de zorg met het grootste en meest impactvolle congres van de zorg over de toekomst van de zorg. En meer dan ooit blijkt dat digitale zorg, slimme innovaties en samenwerking enorm belangrijk voor de maatschappij zijn.

Tijdens deze conferentie, die weer fysiek plaatsvindt maar ook live wordt gestreamd, staat de verdere implementatie van de transformatie en randvoorwaarden centraal. Een dag vol live interactie waarbij deelnemers in gesprek en discussie gaan over de nieuwe kansen en mogelijkheden om de veranderende zorg in de praktijk te laten werken. En waar samenwerkingen tot stand komen.

Een reeks inspirerende sprekers uit binnen- én buitenland delen nieuwe inzichten en gaan in op de vragen die de nieuwe ontwikkelingen met zich meebrengen. En zullen een tal van organisaties hun toegevoegde waarde voor de opschaling van de zorg duiden. Bovendien is er volop gelegenheid om te netwerken en duurzame samenwerkingen te verzilveren!

Vanaf 08:30 uur in het Circus Theater in Den Haag volgens de dan geldende maatregelen. Of digitaal op deze website.
 

Voor wie?

Het ICT&health congres wordt bezocht door alle lagen in de zorg. Van 1e-, 2e- en 3e-lijns Zorgprofessionals, Bestuur en raden van toezicht en hoofden inkoop/financiën /investeringen. Tot aan met Gemeentes, Kennis- en onderzoeksinstituten, Leveranciers, Patiënten, Wetenschappers en zorg gerelateerde bedrijven. 

Meer informatie op icthealth.nl.