Softwareleveranciers

Zorgverleners gebruiken hun UZI-pas om zich te identificeren en authenticeren in de zorg. Om dit proces eenvoudiger, sneller en veiliger te maken, heeft VZVZ het authenticatieplatform ZORG-ID ontwikkeld. Als softwareleverancier kunt u dit platform integreren in uw zorgapplicatie, zodat uw klanten zich probleemloos kunnen identificeren en authenticeren met hun UZI-pas. Bijvoorbeeld om eenvoudig, snel en veilig patiëntgegevens op te halen. Zo zorgt ZORG-ID voor meer efficiëntie op de werkvloer van uw klanten. Op verzoek van de zorgaanbieders en leveranciers heeft ZORG-ID sinds kort een nieuwe functionaliteit ZORG-ID Smart.

Het authenticatieplatform: veilig en snel

ZORG-ID is goed beveiligd, werkt zeer snel en biedt een stevige, flexibele basis voor verdere ontwikkelingen. Wijzigingen in veiligheid, technologie en regelgeving kunnen eenvoudig op één plek worden doorgevoerd. Bijvoorbeeld als er naast de UZI-pas een nieuw authenticatiemiddel wordt geïntroduceerd. Het platform is uiterst bedrijfszeker en heeft een zeer hoge beschikbaarheid: belangrijke winstpunten voor de efficiëntie in de zorgpraktijk van uw klanten.

ZORG-ID kan ingezet worden via twee verschillende functionaliteiten; 

  • Via ZORG-ID op de smartphone (ZORG-ID Smart). Op verzoek van zorgaanbieders en leveranciers is deze nieuwe functionaliteit ontwikkeld. Uw klanten kunnen tijdens het zorgproces snel en gemakkelijk door middel van de ZORG-ID app patiëntgegevens opvragen via bijvoorbeeld het Landelijk Schakelpunt (LSP). Wilt u weten hoe ZORG-ID Smart in de praktijk werkt? Bekijk de video van ambulanceverpleegkundige Bart. 
  • Via UZI-pas en paslezer. Dit is de huidige manier van inzet van ZORG-ID. De werking in het zorgproces vindt u terug in de eerste video. 

Wilt u meer informatie? Stuur dan een email naar zorg-id@vzvz.nl

ZORG-ID met paslezer

ZORG-ID Smart