Aan de slag

De zorg & ICT in Nederland is complex georganiseerd. Verschillende partijen ontwikkelen en beheren producten en diensten die ergens samen moeten komen om te digitale gegevensuitwisseling te komen. Digitale gegevensuitwisseling kan uw zorgorganisatie op veel fronten helpen. Maar waar moet u beginnen? En wellicht kunnen wij u op weg helpen?

Aan de slag met een eHealth-strategie

eHealth lijkt een hele stap om als zorgorganisatie mee aan de slag te gaan. Welke stappen zet u en in welke volgorde? En wie betrekt u bij welke stap? Wij ontwikkelden een routekaart om eHealth en blended care stapsgewijs en doordacht een plek te geven binnen de zorgorganisatie.

Kosteneffectief door gebruik van een standaard

Een standaard helpt om eHealth kosteneffectief neer te zetten. Gebruik van een standaard zorgt ervoor dat bij het gebruik van een nieuwe eHealth-toepassing niet weer een nieuwe koppeling gelegd hoeft te worden, met de daarbij horende kosten. Met een standaard als Koppeltaal kan bij elke eHealth-leverancier die is aangesloten, gebruik worden gemaakt van hetzelfde koppelvlak. Dat scheelt herhaalde investeringen.

Wilt u aan de slag met eHealth en dit strategisch inbedden in uw zorgorganisatie? Weet u niet goed waar te beginnen? Download de routekaart.

 

Waar kunnen wij u ondersteunen?

Voor algemene vragen over VZVZ en de geestelijke gezondheidszorg kunt u altijd contact opnemen via ggz@vzvz.nl.

Heeft u al een hele specifieke vraag? Dan kunt u ook direct contact opnemen met onze sectorlead GGZ of landelijk adviseur GGZ.

Aan de slag met een digitale strategie?

Ons sectorteam GGZ is een multidisciplinair team van professionals. Wij helpen u op weg met het uitstippelen van uw digitale strategie. Maar kunnen bijvoorbeeld ook een inspiratiesessie geven om u kennis te laten maken met de mogelijkheden voor uw organisatie.

Neem contact op met onze sectorlead Zweder Bergman voor de mogelijkheden.

Meer weten over een specifieke dienst?

Bent u geïnteresseerd in één van onze diensten? Onze landelijke adviseur GGZ helpt u verder op weg.