Agenda

Webinar farmacie

27 februari
12:30 - 13:30
Online

Digitalisering is niet meer weg te denken anno 2024

Toestemmingen, adresboek en authenticatie worden steeds vaker genoemd als belangrijke onderdelen bij het delen van medische gegevens. Voor deze generieke functies zijn tegenwoordig gemeenschappelijke voorzieningen beschikbaar. Maar wat betekent dit eigenlijk voor apotheken in de praktijk?

In het komende jaar organiseert VZVZ samen met de KNMP rond lunchtijd verschillende webinars over deze gemeenschappelijke voorzieningen en generieke functies. We starten op dinsdag 27 februari 12:30 uur met een introductie waarin we praktijkervaringen delen over tools zoals Mitz, ZORG-AB en ZORG-ID Smart, in samenwerking met verschillende apothekers. Gedurende het jaar zullen er verdiepingssessies plaatsvinden voor elke gemeenschappelijke voorziening en/of generieke functie.

Kortom, het wordt een informatieve bijeenkomst, waarbij we u op de hoogte brengen van de laatste ontwikkelingen in de praktijk! Bent u geïnteresseerd? Meld u dan hier aan. Na aanmelding ontvangt u van ons een bevestiging. Minimaal twee dagen voor aanvang van het webinar ontvangt u van onze samenwerkingspartner Practical Media een mail met daarin de link naar de bijeenkomst. Zet het webinar alvast in uw agenda om dubbele afspraken te voorkomen.

Heeft u een geïnteresseerde collega? Stuur dit bericht of onderstaande aanmeldlink gerust door.

Dit webinar is kosteloos en wordt u aangeboden door VZVZ in samenwerking met de KNMP. 

Aanmeldlink: https://www.formdesk.com/vzvz/webinar_farmacie_27februari

Inschrijven kan tot uiterlijk 25 februari 17 uur.