Agenda

webinar farmacie

Webinar voor apothekers: Samenwerking in de zorg

13 juni
12:30 - 13:30
Online via Teams

We zien het allemaal aankomen. En we voelen het inmiddels ook. De vergrijzing kruipt langzaam naar haar piek en de zorg loopt tegen haar grenzen aan. Het moet anders in de zorg. Hoe anders, staat beschreven in het Integraal Zorgakkoord, kortweg IZA. Belangrijke pijlers van het akkoord zijn de verregaande samenwerking tussen de regio’s en de verschillende zorgdomeinen. En de gegevensuitwisseling tussen zorgverleners onderling en tussen zorgverleners en patiënten die beter moet.

Mr Jolanda J.A. Van Boven, jurist, expert op gebied van gezondheidsrecht en privacy in keten- en netwerksamenwerking is dolenthousiast over het IZA en geeft u tijdens het webinar "Samenwerking in de zorg: delen van gegevens met ketenpartners, van theorie naar praktijk" een inkijkje in wat er nodig is om samen verder te komen. Wat betekent dat voor u als apotheker? En voor uw rol in de keten? Moet u in beweging komen en zo ja, hoe en waarom? En welke rol spelen VZVZ en de KNMP?

Kortom, een bijeenkomst over concrete problemen én oplossingen waar u graag bij wilt zijn! 
Geïnteresseerd geraakt? Meldt u zich dan nu aan met onderstaande aanmeldknop. Na aanmelding ontvangt u een bevestiging met daarin de Teams-link voor de bijeenkomst.

Dit webinar is kosteloos en wordt u aangeboden door VZVZ/sectorteam farmacie. 

Ik wil mij aanmelden