Agenda

ZORG-ID Smart Hackathon

25 januari
09:00 - 16.00
Congrescentrum Antropia, Hoofdstraat 8 in Driebergen

Op woensdag 25 januari 2023 organiseert VZVZ een ZORG-ID Smart Hackathon ter voorbereiding op de implementatie van ‘het vereenvoudigd gebruik van de UZI-pas’ én ‘minder UZI-passen’ bij het gebruik van o.a. het LSP.

Het programma is van 09.00-16.00 uur (inloop 08.30 uur, borrel tot 17.00 uur) in Congrescentrum Antropia, Hoofdstraat 8 in Driebergen.
 
Doel van de hackathon
De hackathon is bedoeld voor productmanagers en ontwikkelaars van de XIS-leveranciers (eerste én tweede lijn) die aangesloten zijn op het LSP. Doel van deze dag is naar huis terugkeren waarbij ZORG-ID Smart is geïmplementeerd in het eigen systeem of de referentie implementatie (demo-applicatie). We verwachten per deelnemende organisatie minimaal 1 ontwikkelaar en 1 productmanager.
 
Waarom deelnemen?
Om ervoor te zorgen dat ZORG-ID Smart aan het einde van de dag werkend in uw systeem staat, worden tijdens deze hackathon de infrastructurele aspecten van ZORG-ID Smart implementatie met u behandeld.  Het gaat dan om het creëren, onderhouden en het gebruik van tokens van AORTA met ZORG-ID. We leggen uit wat het verschil is tussen ZORG-ID in lokale modus en ZORG-ID in webmodus. Tijdens deze hackathon gebruiken we de Medicatie Overdracht use-cases om de testen concreet te maken. Natuurlijk worden alle (nieuwe) aspecten van ZORG-ID Smart behandeld.
In de middag wordt een technische sessie én een functionele sessie georganiseerd.
 
Randvoorwaarden deelname hackathon
Tijdens de hackathon kunt u deelnemen met de demo-applicatie zoals meegeleverd met ZORG-ID Smart of met een eigen testapplicatie (eigen softwarepakket). We adviseren om ook een (eigen) smartphone (iOs of Android) mee te nemen waarmee u kunt testen. De aansluiting op de testomgeving van LSP en ZORG-ID is een randvoorwaarde. Er is ook een aantal entry criteria waar u aan moet voldoen om mee te kunnen doen met deze hackathon. Deze toetsen we tijdens de Snelcheck bijeenkomst.
 
Aan- of afmelden
Op woensdag 11 en maandag 16 januari vindt er een zogenaamde Snelcheck plaats, u kunt zich voor een van deze data hieronder opgeven. Deelname is verplicht als u zich inschrijft voor de hackathon.  
 
U kunt zich aan – of afmelden voor de Hackathon van woensdag 25 januari via onderstaande knop. Collega’s die geen uitnodiging hebben ontvangen maar wel graag willen komen, zijn uiteraard welkom. U kunt deze uitnodiging doorsturen.

Aanmelden