Actueel

19 April 2023

Alle activiteiten van VZVZ op een rij

Lees hier wat VZVZ voor u doet
VZVZ ziet 2023 als een jaar waarin de realisatie van het zorginformatiestelsel een cruciale omslag moet doormaken; Van samen praten, denken en schrijven naar doen. Dit klinkt mooi, maar wat betekent dit in de praktijk?

Het portfolio van VZVZ groeit. Ook het aantal doelgroepen dat VZVZ bedient, verbreedt. Wij bieden u daarom graag een overzicht met de activiteiten die VZVZ uitoefent per doelgroep.

Ons portfolio groeit met zowel gemeenschappelijke voorzieningen als opdrachten van VWS. Als gevolg van de ontwikkeling van de breedte van het portfolio en de omvang van het werk, groeit de organisatie.

VZVZ richt zich op de innovatie die medische interoperabiliteit kan verbeteren, zodat de zorgverlener en patiënt worden ondersteund met de juiste informatie ‘at the point of care’. Hierbij hebben wij niet per se als doel om de technologie die nodig is voor innovatie ook zelf te leveren. Onze visie op innovatie met betrekking tot informatie-uitwisseling in de zorg richt zich niet alleen op diensten van VZVZ of op uitbreiding van het VZVZ-portfolio. Onze inzet is ook bedoeld om de stakeholders in het veld als kennispartner te ondersteunen bij interoperabiliteitsvraagstukken. Gericht op daadwerkelijk en eenvoudig bruikbare informatie. 

De activiteiten in 2023 laten zich samenvatten in drie werkwoorden: verbinden, samenwerken en doen.

Weten wat wij doen?
Klik  hier voor onze clickable PDF, waarbij wij uitleggen wat wij per doelgroep betekenen.

U kunt het interactieve bestand hieronder downloaden evenals een printbare overzichtspagina. 

Jaarplan 2023 afbeelding

Printbaar Jaaroverzicht

Interactief jaarplan in PDF