Actueel

28 juni 2016

Volgjezorg: Persoonlijke omgeving sterk verbeterd

In november 2017 lanceerde VZVZ de website Volgjezorg. Op Volgjezorg kunnen patiënten toestemming regelen voor het delen van hun medische gegevens. En ze kunnen er nagaan wie hun medische gegevens daadwerkelijk hebben gedeeld en opgevraagd. Dit zijn twee verschillende portalen waarop de patiënt kan inloggen met DigiD met sms. Deze persoonlijke omgeving voor de patiënt is sterk verbeterd.

Dashboard
VZVZ heeft naar aanleiding van gebruikersonderzoek en suggesties van patiënten het hoofdportaal van Volgjezorg verbeterd en verduidelijkt. Vanaf nu komen patiënten na inloggen in hun persoonlijke omgeving op een Dashboard terecht vanuit waar ze alle functionaliteiten van beide portalen kunnen bereiken. En dit portaal is volledig mobile responsive.

In ontwikkeling
De verbetering en verduidelijking van de portalen is nog niet afgerond. Zo zal het hoofdportaal ook in het Engels beschikbaar komen. En nog dit jaar wordt gestart met de verbetering van het toestemmingenportaal. Ook dit portaal wordt mobile responsive gemaakt en qua styling en functionaliteit geoptimaliseerd.

Vragen/opmerkingen?
Heeft u vragen, opmerkingen, suggesties? Geef ze aan ons door via communicatie@vzvz.nl.