Releases en downloads

Hier vindt u informatie over de releases en downloads van de ZORG-ID software en hoe u die kunt verkrijgen. De software en handleidingen zijn in het Engels.

Voor softwareleveranciers is er een distributieset beschikbaar voor de gehele installatie tot en met de gebruiker. In het overzicht ziet u per regel wat ondersteund wordt voor de gebruiker. U ontvangt de software updates als u bij ons bekend bent. Heeft u hier vragen over, stuur dan een e-mail naar zorg-id@vzvz.nl.

Voor gebruikers die van de weboplossing gebruikmaken, zijn de ZORG-ID Desktop Apps direct te downloaden, inclusief de handleiding.

ZORG-ID is er voor een macOS-omgeving.

ZORG-ID is er voor een Windows-omgeving in verschillende varianten:

  • ZORGID SDK Java Interface (desktop)
  • ZORGID SDK Java en Desktop App (web)
  • ZORGID SDK .NET Interface (desktop)
  • ZORGID SDK .NET en Desktop App (web)

 

De distributieset ZORG-ID bevat naast de software ook:

  • Interface documentation
  • Sample applications
  • Release notes
  • User Manual

Windows

De ZORG-ID Desktop App voor Windows kunt u hieronder downloaden. De bijbehorende handleiding staat ook in het ZIP-bestand. Daarin leest u welke versies worden ondersteund en wat u moet weten om de software te installeren.

macOS

De ZORG-ID Desktop App voor macOS kunt u hieronder downloaden. De bijbehorende handleiding staat ook in het ZIP-bestand. Daarin leest u welke versies worden ondersteund en wat u moet weten om de software te installeren. Voordat u de ZORG-ID Desktop Application voor macOS downloadt en installeert, raden wij u aan om bij de leverancier van uw zorginformatiesysteem na te vragen of deze het gebruik hiervan al ondersteunt.

Handleiding activatie UZI-passen

Handleiding Safesign software voor activatie nieuwe UZI-passen voor installatie op de werkplek van de gebruiker. Sinds januari 2021 worden nieuwe UZI-passen uitgegeven. Deze passen moeten voor gebruik worden geactiveerd met Safesign. Een beknopte instructie voor het activeren van de nieuwe passen vindt u hieronder.

Om de nieuwe UZI-passen te kunnen gebruiken, is het noodzakelijk dat zowel de eindgebruiker als de softwareleverancier versie 1.5.2.0 of hoger van de ZORG-ID webbrowser heeft geïnstalleerd. Heeft u hier vragen over? Neem dan contact op met uw softwareleverancier.

Handleiding gebruikers ZORG-ID Smart

ZORG-ID Smart is zeer gebruiksvriendelijk. Het werkt door de inzet van de ZORG-ID app eenvoudig en snel. Door bijvoorbeeld de WID scan voorkomt u typefouten. In onderstaande download treft u de gebruikershandleiding aan.