ZORG-ID Web-modus met UZI-pas gebruiken

Hier vindt u meer informatie over het in gebruik nemen van de ZORG-ID software met betrekking tot de Web-modus met UZI-pas. De software en handleidingen zijn in het Engels.

Voor gebruikers die van de weboplossing gebruikmaken, zijn de ZORG-ID Desktop Apps direct te downloaden, inclusief de handleiding. U kunt bij vragen contact opnemen met uw leverancier of een mail sturen naar zorg-id@vzvz.nl.

 

Windows

De ZORG-ID Desktop App voor Windows kunt u hieronder downloaden. De bijbehorende handleiding staat ook in het ZIP-bestand. Daarin leest u welke versies worden ondersteund en wat u moet weten om de software te installeren. ZORG-ID is er voor een Windows-omgeving in verschillende varianten:

  • ZORGID SDK Java Interface (desktop)
  • ZORGID SDK Java en Desktop App (web)
  • ZORGID SDK .NET Interface (desktop)
  • ZORGID SDK .NET en Desktop App (web)

macOS

De ZORG-ID Desktop App voor macOS kunt u hieronder downloaden. De bijbehorende handleiding staat ook in het ZIP-bestand. Daarin leest u welke versies worden ondersteund en wat u moet weten om de software te installeren. Voordat u de ZORG-ID Desktop Application voor macOS downloadt en installeert, raden wij u aan om bij de leverancier van uw zorginformatiesysteem na te vragen of deze het gebruik hiervan al ondersteunt.

Handleiding activatie UZI-passen

Handleiding Safesign software voor activatie nieuwe UZI-passen voor installatie op de werkplek van de gebruiker. Sinds januari 2021 worden nieuwe UZI-passen uitgegeven. Deze passen moeten voor gebruik worden geactiveerd met Safesign. Een beknopte instructie voor het activeren van de nieuwe passen vindt u hieronder.

Om de nieuwe UZI-passen te kunnen gebruiken, is het noodzakelijk dat zowel de eindgebruiker als de softwareleverancier versie 1.5.2.0 of hoger van de ZORG-ID webbrowser heeft geïnstalleerd. Heeft u hier vragen over? Neem dan contact op met uw softwareleverancier.